Σελίδες

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Λευτέρης Παπαγιαννόπουλος

Ο Λευτέρης Παπαγιαννόπουλος είναι Έλληνας ποδοσφαιριστής της Δυναμό Ταύρου που αγωνίζεται στην θέση του Αμυντικού/Μέσου. Εντάχθηκε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2015, με τη μορφή μεταγραφής, ως ελεύθερος παίκτης. Τον χαρακτηρίζει το πάθος και το πείσμα που βγάζει μέσα στον αγώνα, παρά τον λίγο καιρό της παρουσίας του στην Δυναμό.


2013-2014 
Ο Λευτέρης έχει 'φτωχή' καριέρα σε σχέση με τους συμπαίκτες του και αυτό γιατί στην πρώην ομάδα του(Reb Bulls) δεν του έδειχναν την απαιτούμενη εμπιστοσύνη, με αποτέλεσμα να έχει συνολικά μόλις 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Σαββάτου.

Ο Λευτέρης με την Δυναμό
(2016)

2015-2016
Ο Λευτέρης δυστυχώς, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, θα αγωνιστεί σε μόλις 13 επίσημα παιχνίδια των Κοκκινόμαυρων, πετυχαίνοντας 11 πολύτιμα τέρματα. 





2015 Μεταγραφή
Το καλοκαίρι του 2015 λοιπόν, η διοίκηση της Δυναμό ψάχνοντας να βρει τον 6ο παίκτη που θα συμπλήρωνε την ομάδα, από τα αζήτητα ανακάλυψε τον Λευτέρη. Οι Δυναμίτες ήρθαν σε επαφή με τον νεαρό αμυντικό/μέσο, προτείνοντας του να ντυθεί στα κοκκινόμαυρα. Ο 21χρονος δέχθηκε και έτσι ανέλαβε να ενώσει την άμυνα με την επίθεση, η απόδοση του είναι άκρως ικανοποιητική δικαιώνοντας την Δυναμό για την επιλογή που έκανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου