Σελίδες

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Θοδωρής Βογιατζής

Ο Θοδωρής Βογιατζής είναι Έλληνας ποδοσφαιριστής της Δυναμό Ταύρου που αγωνίζεται στην
θέση του τερματοφύλακα. Τον χαρακτηρίζουν οι ακραίες αντιδράσεις του σε περίπτωση που η Δυναμό δεχθεί γκολ, η χειρότερα χάσει. Η  συνεισφορά του στην ομάδα έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της καθώς έχει δηλώσει παρών σε όλα τα παιχνίδια της Δυναμό, συγκεντρώνοντας 101 συμμετοχές σε μόλις τρία χρόνια. Αγωνίζεται με τους Κοκκινόμαυρους από την ίδρυση τους.



2013-2014
Από την αρχή ο Θοδωρής ανέλαβε μία θέση που δεν συγχωρεί τα λάθη. Η συμβολή του ήταν πολύ σημαντική σε αρκετά παιχνίδια που κρίθηκαν στο ένα γκολ. Στο καλοκαιρινό πρωτάθλημα ήταν ο μόνος απ'την Δυναμό που εμφανίστηκε στον Τελευταίο αγώνα της σεζόν με την Χαβαλένθια, αλλά δεν καταμετρήθηκε ποτέ μιας και το ζήτησε ο ίδιος.


2015-2016
Ο Θοδωρής δίνει οδηγίες στην άμυνά του
Πολύ ιδιαίτερη χρονιά για τον τερματοφύλακα των κοκκινόμαυρων, εφόσον ανακηρύχθηκε Πρωταθλητής Σαββάτου και Πρωταθλητής Sports Maniacs 5vs5, κρατώντας μάλιστα το '0' στον τελικό του διήμερου τουρνουά. Επίσης, μπορεί να μην πέτυχε τέρμα, αλλά έγινε ο
πρώτος παίκτης της Δυναμό που φτάνει και ξεπερνάει τις 100 συμμετοχές με την φανέλα της ομάδας.


2014-2015
Στο σοκαριστικό 24-0 επί της Μπαχαλώνας, μετά από το πέναλτι του Αντώνη, ο Θοδωρής θα αποκρούσει το πέναλτι και θα χαρίσει στην ομάδα του την πιο ευρεία νίκη στην ιστορία του πρωταθλήματος. Άλλες σπουδαίες νίκες ήταν: Δυναμό Ταύρου-Βάσκοι 17-0, Δυναμό Ταύρου-Τσο και λο 11-0 και Δυναμό Ταύρου-Κοσμας FC 2-1.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου