Σελίδες

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Κώστας Παπαδόπουλος




Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι Έλληνας ποδοσφαιριστής της Δυναμό Ταύρου, που αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Είναι ο ηγέτης των Κοκκινόμαυρων και οι πολύ καλές εμφανίσεις του σε συνδυασμό με το πάθος του για νίκη έχουν παίξει τεράστιο ρόλο στην πορεία της ομάδας. Ο Κώστας παίζει στην Δυναμό από την ίδρυση της χωρίς να έχει απουσιάσει από σημαντικά ματς.



2013-2014
Από το πρώτο παιχνίδι της ομάδας ο νεαρός αμυντικός είχε και έχει μια από τις πιο δύσκολες και υπεύθυνες θέσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, η οποία δεν έχει περιθώρια για λάθη. Είναι βασικός πυλώνας για την Δυναμό  και η απουσία του έχει φανεί σε αρκετά ματς. Την σεζόν 13-14 ήταν 100% αποτελεσματικός εφόσον πέτυχε 31 γκολ στο πρωτάθλημα και 9 στο καλοκαιρινό σε συνολικά 40 συμμετοχές.

2015-2016
Ο Κώστας παραλαμβάνει τον 2ο
τίτλο της ομάδας μέσα στο 2016 
Για ακόμη μία χρονιά ο Κώστας παρέμεινε ο συμπαγείς βράχος άμυνας της Δυναμό. Μετά την απόσυρση και του Κώστα Καρυώτη ο Captain των Κοκκινόμαυρων είχε δύσκολο έργο μπροστά του, καθώς έπρεπε για πρώτη φορά η Δυναμό να ξεκινάει με δύο αμυντικούς και όχι τρεις. Το αμυντικό δίδυμο Κώστας-Αντώνης, προσαρμόστηκε άμεσα στις απαιτήσεις της ομάδας και επίσης πέτυχε στην σεζόν 2015-2016 η ομάδα να δεχθεί τα λιγότερα γκολ από κάθε άλλη χρονιά.

2014-2015
Παρόλο που η σεζόν δεν πήγε καλά για τους Δυναμίτες στην κανονική διάρκεια, ο Κώστας σε συνδυασμό με τον Αντώνη και τον Θοδωρή κράτησαν το παθητικό της ομάδας κοντά στο '0' αρκετές φορές. Στον τελικό βγήκε MVP για την Δυναμό μιας και ήταν ο μόνος που προσπαθούσε να αλλάξει κάτι μέχρι το τέλος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου