Σελίδες

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Νίκος Βελίου

Ο Νίκος Βελίου είναι Αλβανός ποδοσφαιριστής της Δυναμό Ταύρου που αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού μέσου. Αποκτήθηκε από τους Δυναμίτες σαν ελεύθερη μεταγραφή, μετά την διάλυση των Πιθηκιών. Αν και με τα Πιθήκια είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο στα τρία χρόνια παρουσίας του.


2011-2014
Ο Νίκος θα κάνει ντεμπούτο με τα Πιθήκια στις 17/09/2011 και θα δώσει την τελευταία του παράσταση στο Πρωτάθλημα Σαββάτου στις 26/07/2014 όταν και η ομάδα του θα πάψει πλέον να υφίσταται. Σε αυτά τα τρία χρόνια, ο Νίκος έχει καταλυτικό ρόλο στην πορεία των Πιθηκιών. Την πρώτη του χρονιά θα χάσει την κούπα απο τους Οκάιντο του Βαγγέλη Καραφωτιά με σκορ 5-7(Να σημειωθεί πως στον τελικό πέτυχε τρία τέρματα όσα ακριβώς και ο Βαγγέλης). Την δεύτερη χρονιά του θα ξανα χάσει το Πρωτάθλημα Σαββάτου στον τελικό, αυτή την φορά απ'την Χαβαλένθια, ενώ την τρίτη χρονια θα αποκλειστεί στον ημιτελικό απ την United. Ο συνολικός απολογισμός του ήταν 71 γκολ σε 46 συμμετοχές.


Μεταγραφή 2016
Στις αρχές της Σεζόν 2016-2017 μετά την αποστασιοποίηση του Αλεξ Γκέτσιη Δυναμό στην αναζήτηση της για παίχτη όμοιου του Άλεξ θα πέσει πάνω στον Νίκο. Μετά από συζητήσεις που κράτησαν 2-3 μέρες, ο νεαρός επιθετικός θα απαντήσει θετικά στην πρόταση της Ομάδας και έτσι θα κάνει ντεμπούτο με τους Κοκκινόμαυρους στις 05/10/2016 στο ντέρμπι με τους Σταυροφόρους που θα σκοράρει κιόλας, 2 φορές. Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νίκου, η Δυναμό κατάφερε να αποκτήσει τους καλύτερους παίκτες των καλύτερων ομάδων του Πρωταθλήματος Σαββάτου, συγκροτώντας έτσι ένα άκρως ανταγωνιστικό και πολλά υποσχόμενο συμπαγές σύνολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου