Σελίδες

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Αντώνης Αραπαντώνης








Ο Αντώνης Αραπαντώνης είναι Έλληνας ποδοσφαιριστής της Δυναμό Ταύρου, που αγωνίζεται στην θέση του Αμυντικού. Έχει κερδίσει τον τίτλο του 'Fair play man' δύο συνεχόμενες χρονιες (2013-2014, 2014-2015) λόγο της άριστης διαγωγής που επιδεικνύει στο γήπεδο. Ανήκει στην Δυναμό από την ίδρυση της, αρχικά σαν επιθετικός και στην συνέχεια ως αμυντικός και αναπληρωτής τερματοφύλακας.

2013-2014

Ο Αντώνης σαν επιθετικός δεν ήταν εξίσου αποτελεσματικός με τον Ντανιέτσι στο παιχνίδι με τον Κοσμά FC(11/01/2014, τλκ 5-4) που η ομάδα χρειαζόταν άμεσα αμυντικό, προσφέρθηκε ο Αντώνης να καλύψει αυτό το κενό και μετά από ένα φοβερό παιχνίδι απ'αυτόν καθιερώθηκε στην ομάδα ως αριστερός οπισθοφύλακας. Στα επόμενα ντέρμπι της Δυναμό, η συμβολή του ήταν πολύ σημαντική, βοηθώντας αρκετές φορές την ομάδα να φτάσει στην τελική νίκη.

2015-2016
Ο Αντώνης Πρωταθλητής
Sports Maniacs 5vs5
Μετά από δύο χρόνια διαρκούς βελτίωσης, ήρθε η στιγμή για τον Αντώνη να συμπεριληφθεί στην κορυφαία εξάδα του πρωταθλήματος και όχι άδικα. Σε συνδυασμό με τον Κώστα θα αποτελέσουν την καλύτερη αμυντική γραμμή της Δυναμό από κάθε άλλη σεζόν. Ο Αντώνης ανταποκρίθηκε άριστα στην πρόκληση του 'αμυντικού διδύμου' και αυτό το αποδεικνύουν οι δύο τίτλοι που πήρε η ομάδα.

2014-2015
Με ποδοσφαιρική εμπειρία πλέον και αρκετούς αγώνες στην πλάτη του, ο Αντώνης έχει βελτιωθεί σε πολλούς τομείς που υστερούσε παλαιότερα. Αυτό φάνηκε σε αρκετά ματς και κυρίως στο παιχνίδι Μπαχαλώνα όταν η Δυναμό έκανε το θρυλικό 24-0, χάρη σε εκείνον δεν έγινε το 24-1, αλλά εκτελέστηκε πέναλτι που στην συνέχεια αποκρούστηκε.
 


.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου