Σελίδες

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Άλεξ Γκέτσι

Ο Άλεξ Γκέτσι είναι Αλβανός ποδοσφαιριστής της Δυναμό Ταύρου, που αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού. Ο νεαρός επιθετικός συντέλεσε πολύ στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος Σαββάτου και του Sports Maniacs 5vs5. Βγήκε πρώτος σκόρερ στα Play off του πρωταθλήματος(20goal) και του διήμερου τουρνουά(17goal). Κατέχει την δεύτερη θέση στα περισσότερα γκολ σε ένα παιχνίδι με 12 τέρματα, πίσω από τον Ντάνι που έχει 15.


2013-2015
Ο Άλεξ λίγα λεπτά πριν
πάρει την θέση του Φώτη
Την πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα της Δυναμό θα την πραγματοποιήσει με αναπάντεχο τρόπο, καθώς όταν ο Φώτης τραυματίστηκε στο παιχνίδι με το Πόρτο Χάλι, ο Άλεξ έτυχε να βρίσκεται στο κοινό της ομάδας. Χωρίς να το πολυσκεφτεί, πήρε την θέση του Φώτη, έκανε χατ-τρικ και έκτοτε αποτελούσε την πρώτη επιλογή για την ομάδα σε τυχόν αναποδιές.

2015-2016

Ο Άλεξ απολαμβάνει την κατάκτηση
του τίτλου
Μετά τον τραυματισμό του Βαγγέλη, η ομάδα έπρεπε να βρει έναν άξιο αντικαταστάτη εν όψη Play off. Ο Άλεξ ήταν η πρώτη σκέψη που είχαν οι Δυναμίτες. Ο Νεαρός επιθετικός δικαίωσε απόλυτα την επιλογή της Δυναμό καθώς είχε καταλυτικό ρόλο και στις δύο κατακτήσεις της. Πλέον ο Άλεξ είναι αναπόσπαστο κομμάτι των Κοκκινόμαυρων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου